Skip to main content
Werkvoorbereiding

RailSupport Website Elementen Icoon WerkvoorbereidingWerkvoorbereiding voor een veilige werkomgeving binnen de railinfrastructuur.

Werkvoorbereiding

RailSupport Website Elementen Icoon WerkvoorbereidingBetrokken mensen maken het verschil
en afspraak is afspraak

Werkvoorbereiding

Om te kunnen werken binnen de railinfrastructuur is werkplekbeveiliging nodig. Dat klinkt logisch. Veiligheid voor alles! En er moet uiteraard effectief en efficiënt gewerkt kunnen worden. Een uitdaging, als je beseft dat de werkzaamheden telkens anders zijn. Rekening houdend met de aard van de werkzaamheden leveren wij altijd maatwerk.

Het voorbereiden van werkzaamheden binnen de railinfra vraagt specialistische kennis en inzicht in de risico’s en de regelgeving. De uitvoeringsfase van uw Veiligheids- en Gezondheidsplannen (V&G) kan bijvoorbeeld volledig door RailSupport uitgevoerd worden, evenals de volledige werkplekbeveiligingsinstructie (WBI). en dan met name de uitvoeringsfase. Wij maken voor u bijvoorbeeld de volledige werkplek beveiligings instructie (WBI).

Buitendienststellingen zijn een andere belangrijke activiteit in de voorbereidingsfase omdat de mogelijkheden beperkt zijn. Door de directe on-line verbinding met de systemen van ProRail hebben we heeft RailSupport continue inzicht in alle lopende aanvragen. Hier kunt u van profiteren door gebruik te maken van de mogelijkheden om “mee te liften”. Zo verzorgen wij jaarlijks meer dan 2500 buitendienststellingen en plannen deze soms al 2 jaar vooruit.

Naast schakel- en aarddiensten ondersteunen wij bij het maken van kortsluitplannen en schakelschema’s. We leveren de vakmensen en zorgen voor een overzichtelijke rapportage. Werken in en aan de bovenleiding staat onder hoogspanning. ProRail stelt als toezichthouder specifieke eisen aan de vakbekwaamheid van de specialisten. Onze EV (energie voorziening) medewerkers staan uiteraard allemaal vermeld op de landelijke lijst van ProRail.

Meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!